Program

Velkommen til Bilens dag

 

For publikum:
11:00 - 15:00: Arrangement i Kulåsparken og på Sarpsborg Torget.

 

For deltakere:
08:00 - 10:30: Innsjekking ved parkeringsplassen i Kirkegata / Sverres gate.
11:00 - 14:30: Arrangement i Kulåsparken og på Sarpsborg Torget.
11:00 - 14:00: Kjøring av elektriske ferrari biler for barn ved sceneområdet.
14:00 - 14:30: Trekning av NAF medlemskap til 10 deltakere ved sceneområdet.

Registrering/Deltagelse
For de av dere som kan forhåndsregistrere biler, er dette absolutt anbefalt. Da vil plakater være klare for henting ved innsjekkingen. Forhåndsregistreringen avsluttes kl. 12:00 dagen før arrangementet. 
Det er gratis å både forhåndsregistrere seg, og å registrere seg på selve dagen. Hele arrangementet er altså gratis, for både utstillere og publikum. Vi selger pølser til deltakerne, og utstillere får tre gratis pølser hver hvis ønskelig. 

Har du deltakerplakat fra i fjor, er du mer enn velkommen til å bruke den. Da trenger du ikke forhåndsregistere deg, men kun møte opp ved innsjekkingen for å bli scannet inn. Plakaten må være nyere enn tre år, og ha en strekkode nede i hjørnet. 


Oppmøte
Alle, både forhåndsregistrerte og de som ønsker å møte opp på selve dagen, må innom innsjekkingen. Vi må vite hvor mange som deltar, samtidig som du blir med i trekning av et ett års gratis NAF medlemskap. Oppmøte er på parkeringsplassen i Kirkegata / Sverres gate, ett kvartal nedenfor Sarpsborg kino. Oppmøte her er mellom 08:00 og 10:30. De som kommer mellom 10:30 og 11:00 er ikke med på trekning om premie, og de som kommer etter klokken 11:00 har ikke mulighet til å parkere bilen inne i Kulåsparken. Plassering for de er utenfor Sarpsborg Kino, så lenge det er plass ledig der.

 

Merk:

Inn- og utkjøring fra Kulås er stengt etter klokken 11:00, og åpner når arrangementet er ferdig klokken 14:30. Dette av hensyn til publikum, og sikkerhet i forhold til de, utstillere og vi som jobber i parken. Det er derfor ikke ønskelig å ha kjøring i Kulåsparken mellom dette tidsrommet. Hvis du må ut tidligere, si ifra ved innregistreringen eller en vakt under arrangementet, så skal vi være behjelpelig med vakter foran og bak bilen for en sikkert ferdsel i parken.